βιογραφικά

 

Ξένια Βάττη (Shambhuroopa)

 Yoga nature - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Ξένια (Shambhuroopa)Η Ξένια έχει επικεντρώσει τα τελευταία 14χρόνια της ζωής της στην άσκηση και τη διδασκαλία της yoga. Συγχρόνως συνεχίζει την εκπαίδευσή της παρακολουθώντας yogacourses και σεμινάρια στην Ελλάδα και την Ινδία.
Η πρώτη δασκάλα της στη Yoga είναι η Swami Sivamurti Saraswati, International Master of Yoga και Yoga Acharya. Πνευματικός της δάσκαλος στην Ινδία είναι ο Paramahamsa Niranjanananda Saraswati, Πρόεδρος του πρώτου διεθνούς πανεπιστημίου Yoga στην Ινδία (Bihar School of Yoga).
Η Ξένια έχει πιστοποιηθεί ως εισηγήτρια με εκπαίδευση στο σύστημα της Satyananda Yoga και επιπλέον έχει λάβει πιστοποίηση απο τη Yoga Alliance International. Έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία στην Hatha Yoga, Mantra Yoga, Kriya Yoga, Meditation Techniques και στη Yoga για τα παιδιά. Επίσης, συμμετέχει στο μουσικό σχήμα ‘Damaru’.

 

περισσότερα..

 


 

Στέργιος (Satyaprem)

 YOGA NATURE - Satyaprem, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΩΛΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΟ Στέργιος (Satyaprem) ακολουθεί το μονοπάτι της yoga από το 2009, όταν ταξιδεύοντας στην Ινδία ήλθε σε συνάντηση με τον Guru Paramahamsa Niranjanananda Saraswati, πο υέμελλε να γίνει και ο πνευματικός του δάσκαλος. Από τότε σταδιακά η ζωή του άλλαξε, αφού μετην καθημερινή άσκηση και τη γιογκική διατροφή μπόρεσε να βιώσει μια νέα πραγματικότητα που δεν φανταζόταν ότι υπήρχε.
H ειδίκευσή του κατευθύνεται στην mantra yoga (σανσκριτική δονητική απαγγελία), την yoga nidra (θεραπευτική παθητική χαλάρωση) και την sankirtana yoga (ομαδική μουσική εμπειρία).
Συνεχίζει τα ταξίδια του στην Ινδία, είναι αφιερωμένος στην πνευματική αναζήτηση και συμμετέχει στο μουσικό σχήμα ‘Damaru’. Έχει πιστοποίηση διδασκαλίας από την Yoga Alliance International.

 

 

 


συνεργάτες

Χριστίνα Δουργουνάκη (Prem)

 YOGA NATURE - Χριστίνα Δουργουνάκη Η Χριστίνα Δουργουνάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασχολείται με τη γιόγκα τα τελευταία 10 χρόνια. Από το 2013 έχει πιστοποιηθεί ως Εισηγήτρια της Γιόγκα με εκπαίδευση στο σύστημα της Satyananda Yoga στο Satyanandasram Ελλάδος. Η αγάπη της για τα παιδιά την ενέπνευσε να διδάξει γιόγκα σε παιδιά συνδυάζοντας τις παιδαγωγικές της γνώσεις. Έτσι, το 2014 παρακολούθησε το Groovykids Yoga Teachers Training level 1 (10 ώρες), δίπλα στον δάσκαλο και ιδρυτή της Groovykids Yoga, Greville Henwood. Tο 2015 συνέχισε τις γιογκικές σπουδές που αφορούσαν τα παιδιά και εκπαιδεύτηκε ως Εισηγήτρια της Γιόγκα για Παιδιά παίρνοντας πιστοποίηση από το Satyanandasram Ελλάδος (160 ώρες).
Πνευματική της δασκάλα είναι η Swami Sivamurti Saraswati, Γιόγκα Ατσάρυα (Master of Yoga) και κάθε χρόνο αφιερώνει αρκετό διάστημα στο Ελληνικό άσραμ, όπου εκπαιδεύεται και εξελίσσεται στο πνευματικό μονοπάτι υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της. Επίσης, πνευματικός της οδηγός είναι ο Swami Niranjanananda Saraswati, ιδρυτής του Bihar Yoga Bharati που εδρεύει στην Ινδία, Κέντρο Ανωτέρων Σπουδών στον τομέα της Γιόγκα (Institute for Advanced Studies in the Yogic Science) και διάδοχος του Paramahamsa Satyananda Saraswati (ιδρυτής της Satyananda Yoga).
Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Εισηγητών εκπαιδευμένων στο σύστημα της Σατυανάντα Γιόγκα (HAISY) ενώ παράλληλα με τα παιδιά ,ασχολείται και με τη διδασκαλία της γιόγκα σε ενηλίκους.
Έχει διδάξει γιόγκα σε παιδιά με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες και σε κωφά και βαρήκοα παιδιά.

«Το πεπρωμένο ολόκληρου του κόσμου εξαρτάται από τα παιδιά. Το μέλλον, δεν ανήκει σε εσάς και σε μένα, αλλά στα παιδιά τα οποία χρειάζεται να έχουν πνευματικές αρχές».

Παραμαχάμσα Σατυανάντα

επικοινωνήστε

6944 386257
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

facebook  youtube

γρήγορη μετάβαση

bioresonance
bioresonance