η εμπειρία

Τα Retreat είναι αποδράσεις που γίνονται στην φύση σε μέρη που βοηθούν την άσκησή μας στη γιόγκα. Στόχος τους είναι να αναζωογονηθούμε, να γεμίσουμε ενέργεια, να χαλαρώσουμε και να ζήσουμε τη γιόγκα σε ένα μεγαλύτερο εύρος από αυτό της τάξης. Καθώς η γιόγκα δεν είναι μόνο σωματικές στάσεις αλλά ένας ολόκληρος τρόπος ζωής. Έτσι έχουμε αυτή την ευκαιρία να διδαχθούμε και να εμβαθύνουμε περισσότερο στη γιόγκα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που προωθεί το Yogic life style.

Αυτή είναι μια εμπειρία που είναι αδύνατον να διδαχθεί μέσα στον περιορισμένο χρόνο του μαθήματος. Έτσι εφαρμόζουμε ασκήσεις από την karma yoga, ασκήσεις επίγνωσης που μας φέρνουν πιο κοντά στην προσωπική μας αλήθεια, asana, pranayama, διαλογισμός, mantra, ζωγραφική, παιχνίδια κ.ο.κ.

Δίνοντας μικρά διαλείμματα στον εαυτό μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλες τις εποχές και ακολουθώντας ένα Yogic life style στις εξορμήσεις μας, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την καθημερινότητά μας.

 

επικοινωνήστε

6944 386257
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

facebook  youtube

γρήγορη μετάβαση

bioresonance
bioresonance