τμήματα

satyananda yoga

Κατάλληλο για όλους. Η Σατυανάντα Γιόγκα είναι ένα ολιστικό σύστημα της γιόγκα που καλύπτει όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Σταδιακά μας οδηγεί σε φυσική ευεξία, νοητική, συναισθηματική και πνευματική σταθερότητα καθώς και αυτό-ανακάλυψη.

" Σε κάποιο επίπεδο της γιόγκα υπάρχει πειθαρχία. Σε κάποιο άλλο επίπεδο υπάρχει ελευθερία. Ελευθερία να χαμογελάσεις, να ζήσεις όπως επιθυμείς. Αυτός είναι λοιπόν ο θαυμαστός κόσμος της γιόγκα από τους ανθρώπους όλου του κόσμου".

Swami Satyananda

 

mantra meditation

Τα μάντρα είναι αρχαίες Σανσκριτικές λέξεις, των οποίων η κάθε συλλαβή δημιουργεί μια συγκεκριμένη δόνηση (κυματομορφή). Η δόνηση αυτή προκαλεί αντίστοιχες μεταβολές στο ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπινου σώματος και του περιβάλλοντα χώρου.

Η ηχοθεραπεία βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις. Οι δονήσεις, οι συχνότητες, η περιοδικότητα και τα ρυθμικά μοτίβα ίσως είναι η γενεσιουργός αιτία της ύλης, αποτελώντας ταυτόχρονα μια γιγάντια μουσική ορχήστρα ηχοχρωμάτων, που αέναα εκτελεί ένα μουσικό έργο εν αγνοία μας. Τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου αφυπνίζονται με την εκφορά επαναλαμβανόμενων λεκτικών φράσεων (mantra). Η αφύπνιση αυτή οδηγεί στην καλή υγεία του σώματος και την ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων του ατόμου.

 

yoga για παιδιά

Οι πρακτικές της γιόγκα στα παιδιά γίνονται μέσα από το παιχνίδι διεγείροντας την δημιουργικότητα, αναπτύσσοντας τη συνεργασία και την ομαδικότητα, βοηθώντας στην ενδυνάμωση του σώματος, στην ανάπτυξη της προσοχής, της μνήμης και της συγκέντρωσης και επίσης δίνοντας έμφαση στον σωστό τρόπο αναπνοής. Σε αυτή τη τρυφερή ηλικία τα παιδιά απορροφούν όλες τις ποιότητες της γιόγκα και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν μια μελλοντική ισορροπημένη ζωή.

 

επικοινωνήστε

6944 386257
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

facebook  youtube

γρήγορη μετάβαση

bioresonance
bioresonance